eheted.hu

Az eheted.hu  egy családi vállalkozás


A személyes érintettség kapcsán döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk üzletünket, mivel a mi családunkat is elérte a manapság egyre gyakrabban diagnosztizált táplálékallergia.

2012-ben hosszú évek után az addig megmagyarázhatatlannak tűnő tünetegyüttes az időről időre felmerülő fáradtság, fejfájás, az állandó vérszegénység, az ismétlődő gyomorfájdalom, a gyerekkor óta fel-felbukkanó ekcéma okára végre választ kaptunk: Coeliakia vagyis lisztérzékenység.

Akkoriban amatőr státuszban voltunk a diétás életmóddal kapcsolatban, nem volt tapasztalatunk, hogy pontosan mit szabad és mit nem, így megkerestük a megfelelő szakembert és ő tájékoztatott minket, a diéta jelen állás szerinti élethosszig tartó kifutásáról. Így a személyes érintettség okán rá kellett döbbenünk ez egy feladat, melyben az egész családnak össze kell fognia.

Más étrend, speciális főzési technikák, külön adagok és ritka beszerzési lehetőségek. Kitapasztaltuk, megértettük és előre menekültünk. Azt mondtuk, inkább leszünk élharcosok, akik tapossák az utat a többieknek, sopánkodó szemlélők helyett. Segíteni szeretnénk sorstársainknak, a családoknak, akik ezzel együtt, vagy hasonló problémával élnek.

Mivel a családunkban azóta diabetes, és laktóz intolerancia is előfordult, így komplex szolgáltatást kívánunk nyújtani a táplálékallergiásoknak.

CÉLUNK egy közösséget teremteni, ahol mindenki egy család tagja a táplálékallergiások családjáé. Egy olyan helyszínt teremtettünk ennek, amelyben mind a kezdő, mind a már régen ezen az úton járó táplálékallergiás válaszokat kaphat felmerülő kérdéseire, ahol eszmét lehet cserélni, ahol mindenki ugyanazért küzd, hogy a mindennapi élet egyszerűbbé és könnyebbé váljon.

Ha az Ön családjában is vannak különlegesek, vagy éppen Ön az, aki szeretne ezen különlegesek családjába tartozni, akkor nézzen be hozzánk Óbudára tapasztalatot szerezni, eszmét cserélni, vagy csak elindulni ezen a hosszú úton.eheted.hu | Táplálék allergiásoknak és diétázóknak. Mert együtt könnyebb!

Pick Pack Pont - Info

© Copyright 2015 eheted.hu | Táplálék allergiásoknak és diétázóknak | 1033 Budapest, Kaszásdűlő utca 5.
ViArt - PHP Shopping Cart