www.facebook.com/eheted
Nyomtatóbarát Ajánld Barátodnak!

Schär burgonyás cipó

schar_burgonyas_cipo
Hozzávalók:
500g Schar Mix B gluténmentes kenyérliszt,
500ml Víz,
10g porélesztő,
3 evőkanál olaj,
1 kávéskanál só,
1csipet cukor
,
1 teáskanál psyllium

1,5 evőkanál burgonyapehely

A hozzávalókat összekeverjük, és egy fél órán- negyven percen keresztül kivajazott, lisztezett jénai edényben 50 fokos sütőben duplájára kelesztjük. Az idő letelte után kivesszük, a tetejét megkenjük olajjal, bevagdossuk, majd visszahelyezzük és 180-200 fokon kb 30-40 perc alatt készre sütjük. Amikor elkészült rácsra tesszük hűlni.
Tipp: A gluténmentes kenyerek sütésénél mindig tegyünk be egy adag vizet a sütőbe, hogy a nedvesség visszapárologhasson, és ne száradjon ki a kenyér.

A cikket még nem értékelték Írja meg véleményét!.

© Copyright 2015 eheted.hu | Táplálék allergiásoknak és diétázóknak | 1033 Budapest, Kaszásdűlő utca 5.
ViArt - PHP Shopping Cart