www.facebook.com/eheted
Nyomtatóbarát Ajánld Barátodnak!

Pronto torta

Pronto torta
Hozzávalók egy 16 szeletes egész tortához:

500g Farmo FibrePast süteménykeverék

5 egész tojás

250g vaj

150g Farmo Prontokrém

375ml víz

Ízlés szerint gyümölcslekvár vagy friss gyümölcs


A lisztkeveréket a tojásokkal és a szobahőmérsékletű vajjal simára keverjük, míg egy szép, egynemű tésztát nem kapunk. Kivajazunk egy csatos kerek tortaformát, beletöltjük a tésztát, majd az előmelegített sütőben 200 fokon
20-25 perc alatt kisütjük.

Míg sül a tészta, addig a prontokrémet a vízzel csomómentesre keverjük, és hagyjuk állni 10-15 percig.

Amikor a torta készre sült, kivesszük a sütőből és hagyjuk teljesen kihűlni. A kihűlt tortát két részre vágjuk, és a prontokrém felével megtöltjük. Ízlés szerint áfonya vagy baracklekvárral, vagy friss gyümölccsel dúsítjuk. Ráhelyezzük a piskóta másik felét, és a maradék krémmel megkenjük a tetejét, és azt is lekvárral vagy gyümölccsel dúsítjuk.

A torta azonnal fogyasztható, 2-3 nap után is puha marad a tésztája.

A cikket még nem értékelték Írja meg véleményét!.

© Copyright 2015 eheted.hu | Táplálék allergiásoknak és diétázóknak | 1033 Budapest, Kaszásdűlő utca 5.
ViArt - PHP Shopping Cart